Font:

Especial Covid-19

Des de Xarxanet us volem oferir un seguit de recursos i continguts que us poden ser d'utilitat per afrontar, des de la vostra entitat, la situació provocada pel Covid-19.

Així mateix, des de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, posen a diposició de les entitats uns serveis d'Assessorament i Acompanyament gratuïts per tal d'ajudar-vos en tot allò que pugueu necessitar.

 Font:

Participació Associativa

Com participa la societat civil de les causes de les entitats? En aquesta secció especial hi trobareu tota mena de bones pràctiques, consells i propostes.

 Font:

Avaluació de programes i entitats

Com avaluem els nostres programes les entitats? Què és l'SROI? I l'Avaluació de l'Impacte? En aquesta secció especial trobareu tota la informació per avaluar la vostra associació.

 Font:

Gestió del voluntariat

Quines eines i recursos tenim per a gestionar millor els voluntaris de les entitats? En aquesta secció especial trobareu alguns consells.

 Font:

Comerç just i banca ètica

Secció especial sobre les principals novetats en el camp del comerç just i la banca ètica. Entrevistes, reflexions, reportatges i molt més.

 Font:

Educació en el lleure

Secció especial d'educació en el lleure. Si sou monitors o directors de lleure, si us interessa aquest món o si voleu recordar els anys passats al cau o a l'esplai, aquí trobareu recursos, informacions i tota mena d'activitats.

 Font:

Impost de Societats

Secció especial dedicada a tot el què cal saber sobre l'Impost de Societats i les seves implicacions sobre les entitats.

 Font:

Llei de transparència

Secció especial amb totes les novetats sobre la Llei de Transparència i la seva afectació sobre les entitats.

 Font:

Comunicació associativa

Com ho podem fer les entitats per comunicar millor la nostra acció i les nostres activitats? Podreu trobar les eines necessàries a la secció especial sobre comunicació associativa.