Temps de Punt TIC

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Temps de Punt TIC

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB

Resum: 

La xarxa de telecentres de Catalunya celebra el dia d'Internet presentant la campanya Temps de Punt TIC, amb la que vol posar èmfasi en les Tecnologies de la Informació i Comunicació i la seva capacitat emancipadora per a la societat.

Coincidint amb les celebracions mundials del dia d'Internet, la xarxa de telecentres Punt TIC ha presentat la campanya Temps de Punt TIC, una iniciativa que vol mostrar el potencial dels més de 600 telecentres repartits en el territori català. Aquesta iniciativa es vol visibilitzar la potencialitat d'aquests com espais per fomentar l’ocupabilitat i superar la crisi a través de les noves tecnologies i la innovació.

La iniciativa aglutina diversos projectes i recursos per a l'ocupabilitat que es poden trobar en els diferents Punt TIC, sota els objectius de millorar les nostres oportunitats en el mercat laboral, a adaptar-nos a la societat de la informació i a b. Així doncs, en l'espai web Temps de Punt TIC ens familiaritzarem als projectes Connecta’t, Aula Activa, LaborLab, Aprendre a Aprende, TIC x feina i un enllaç als debats 2.0 que s'estan produint a la xarxa!

En paraules del director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, sr. Carles Flamerich, els Punt TIC tenen un paper important d'inclusió territorial, social i laboral. Fa una crida a recuperar l'esperit d'emprenedoria i d'esforç que ha tingut sempre Catalunya i a emprar les TIC per crear empresa i crear ocupació.

Com ens diuen a Temps de Punt TIC:

Ara més que mai és temps de formar-se, temps de trobar nous recursos i utilitzar la creativitat per la recerca de feina, en definitiva, és temps de Punt TIC

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou