Festival d'Art Digital i Electrònica de Cellera de Ter (Girona)

Sandmapping, Festival d'Art Digital i Electrònica de Cellera de Ter (Girona)
Cellera de Ter
Dimecres, 15/07/2015 fins Dissabte, 18/07/2015

Aquest festival té lloc a diferents espais de Cellera de Ter i hi participen artistes, investigadors i formadors per fer arribar les noves eines de creació i expressió a tothom: grans, joves, menuts, escoles...

El FADE és una festa, i tal i com diuen els organitzadors “és un acte de resistència i una eina de canvi destinada a plantar cara a unes polítiques educatives, socials i culturals pensades amb els peus”.

Del 15 al 18 de juliol tenen lloc a diferents espais de Cellera de Ter xerrades, tallers, actuacions, mostres d'innovació, i música on l'art digital i l'electrònica hi són molt presents. Un exemple seria les instal·lacions “Trobat a Internet” i “Mapa de sorra interactiu”, que tindran lloc al llarg del 18 de juliol a la Casa Les Germanes. La primera presenta una acurada selecció de breus peces de vídeo lliures de drets d’autor penjades a la xarxa; la segona modela el terreny i crea muntanyes, valls i mars jugant amb la sorra mentre el mapa pren els colors que li pertoquen a temps real.

També s'hi ofereix una selecció d'actes adreçats als menuts de casa amb activitats participatives i molt divertides!

Data: 

Dimecres 15 jul

Hora: 

21:30

Organitzador: 
Associació Cultural Elèctric
Correu electrònic de l'organitzador: 
fadefestival@gmail.com