Solidàries.org, el nou portal solidari de Girona i l'Alt Maresme

Autor/a: 
Anna Sánchez Ribas
 Font:
Font:

Solidàries.org, el nou portal solidari de Girona i l'Alt Maresme

Autor/a: 
Anna Sánchez Ribas

Resum: 

La Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme acaba d'estrenar un nou portal web amb disseny, apartats i estructura totalment renovats.

El web Solidaries.org és una eina per seguir l’actualitat solidària de les comarques de Girona, amb informació sobre les entitats de la Coordinadora d’ONG Solidàries, articles d’opinió o un fons documental bibliogràfic i audiovisual sobre pau i solidaritat en línia. També hi podem trobar una llista dels projectes que desenvolupa la coordinadora en l'actualitat, així com un recull d'eines que inclouen, entre altres, una borsa de treball i voluntariat o un model per a redactar projectes.

Ara, el portal ha reformulat la seva estructura, incloent nous apartats i incorporant un disseny més actual i responsiu. L'objectiu era millorar la usabilitat de la plataforma per tal d'afavorir una navegació més intuïtiva que beneficiés tant a les entitats com a l'equip tècnic del projecte.

La renovació del portal també permet que usuaris/àries i entitats puguin publicar la informació de les seves activitats a l'agenda directament. Una altra millora és la reformulació del Directori d'Entitats, que inclou una fitxa amb informació bàsica sobre els àmbits de treball de les ONG's que formen part de la coordinadora, així com dades de contacte i una petita galeria fotogràfica de cadascuna d'elles.

Una altra de les novetats és el servei de préstec dels recursos del CeDRe que es podran demanar en línia, evitant que les persones residents fora de Girona ciutat s'hagin de desplaçar fins a l'Espai de Solidaritat. Pel que fa al CeDRe és un apartat que encara estarà del tot acabat el mes de setembre, ja que s'està integrant les diferents bases de dades de llibres, audiovisuals, exposicions, jocs, etc. per poder millorar l'atenció i la consulta del nostre fons.

Afegeix un comentari nou