Esdeveniment presencial

Màgicus 2016

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
divendres, 21 oct. - diumenge, 23 oct. 2016

El Festival de Màgia Jove de Barcelona arriba a la seva setena edició, consolidat com a un espai de referència pel món de la màgia a Gràcia.

El Màgicus, Festival de Màgia Jove de Barcelona torna aquest octubre amb una programació per a tots els públics de la mà de Lluïsos de Gràcia (Barcelona). Se celebrarà el cap de setmana del 21, 22 i 23 d’octubre a l'entitat, i s’iniciarà amb el Concurs de joves mags, que des de l’any passat ha augmentat l’exigència i la professionalització.

L’acte central serà la gran Gala de màgia de dissabte dirigida al públic familiar que doblarà les sessions i es repetirà a la tarda i al vespre. Però també hi ha previst realitzar el Taller de màgia, el diumenge 23 d’octubre a les 11h del matí.

El Concurs de Joves Mags, que inaugura el Festival, serà un dels actes principals de la programació. Les noves bases, més exigents, aplicades ja a l’anterior edició, i la presència d’un Jurat que compta amb representants de la Societat Espanyola d’Il·lusionisme i de la Federació Internacional de Societats Màgiques, a més de la presència de mags internacionals, l’estan convertint en un espai de descoberta de joves promeses. És el cas de l’actual Gran Premi del Màgicus, el jove D’Albéniz, a qui el Concurs de Joves Mags va servir com a trampolí per fer-se amb el 2n Premi Nacional de Manipulació. Amb totes les places plenes i llista d’espera, al Concurs d’enguany podrem gaudir de les actuacions de 10 joves mags, vinguts també des del País Basc i València.

L’altre cita ineludible del Màgicus serà la Gala de Màgia, que torna als Lluïsos Teatre. Si el Concurs és el moment de les futures promeses, a la Gala podrem gaudir de les ja consolidades i que compten amb el reconeixement internacional. Els argentins Brando i Silvana, que es faran càrrec de la presentació, el badaloní Enric Magoo, Premi Mundial de Màgia Còmica, i l’italià Matteo Cucchi seran alguns dels encarregats de fer-nos gaudir amb la millor màgia.

 

Data
divendres, 21 oct. 2016
Hora
18:30
Organitzador
Lluïsos de Gràcia
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Plaça del Nord, 7-10</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Plaça del Nord, 7-10</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón