Seminari "El temps i la vida" a càrrec de Josep M. Esquirol

Logotip Àmbit Maria Corral
Barcelona
Dimecres, 30/09/2015

L'objectiu del seminari és aprofundir sobre el valor i el sentit del temps real per ser-ne conscients i gestionar-lo correctament.

L'Àmbit Maria Corral organitza el seminari El temps i la vida a càrrec de Josep M. Esquirol, professor de filosofia de la UB i autor de "La resistència íntima" i "El respirar dels dies".

L’objectiu del seminari és aprofundir sobre el valor i el sentit del temps real per ser-ne conscients i gestionar-lo correctament.

Cal aplicar el temps de forma adequada davant els canvis constants de la societat: ritme accelerat, situació laboral, oci forçat, increment d’atur, aplicació de noves tecnologies...

Aquesta nova realitat demana assumir una concepció del temps d’una manera responsable per conciliar-lo tant en la vida personal com social.

El seminari tindrà lloc el dimecres 30 de setembre del 2015, de 18 a 21 hores a la sala d'actes Centre cultural La Casa Elizalde. Carrer València, 302, Barcelona.

Per assistir-hi cal apuntar-se a través de l'adreça electrònica de l'Àmbit: info@ambitmariacorral.org o trucar al telèfon 93 272 29 50.

Preu del Seminari: 20 euros. Cal fer reserva previa.

Data: 

Dimecres 30 set

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Àmbit d'investigació i difusió Maria Corral
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ambitmariacorral.org