Esdeveniment presencial

Cloenda del festival de Cinema Lliure a la platja

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dijous, 2 ag. 2018

Dijous, 2 d’agost es projectarà ‘Una mujer fantástica’, la pel·lícula guanyadora de la votació popular, a la Platja de Sant Sebastià de Barcelona.

Durant els mesos de juny i juliol, quatre localitats, Barcelona, Badalona, El Prat i Mataró han acollit el cicle de cinema a la fresca ‘Cinema Lliure a la Platja’. Pel·lícules de gènere independent que en moltes ocasions buscaven remoure consciències, que finalitza el proper dijous, 2 d’agost amb la projecció final de la pel·lícula guanyadora de la votació popular a la platja de Sant Sebastià de Barcelona.

'Una mujer fantástica', de Sebastián Leilo
 

La producció del xilè Sebastián Leilo, ‘Una mujer fantástica’, un drama LGTB de 104 minuts ha estat la guanyadora d’aquesta consulta popular que s’ha fet entre les pel·lícules projectades durant el cicle i entre les quals s’hi comptaven, a banda de la guanyadora, ‘Estiu 1993’ de la badalonina Carla Simón, ‘O menino e o mundo’ del brasiler Alé Abreu i ‘Patti Cake$’, de l’estatunidenc Geremy Jasper. Totes les filmacions s’han projectat en versió original subtitulada.

Data
dijous, 2 ag. 2018
Hora
21:00
Organitzador
Associació Medusas
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Davant del Club Natació Atlètic Barceloneta</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Davant del Club Natació Atlètic Barceloneta</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón