Primera roda d'homes contra la violència masclista a Santa Coloma de Cervelló

Flyer de l'esdeveniment
Santa Coloma de Cervelló
Dimecres, 21/10/2015

Aquesta població es suma a les concentracions d'homes que es fan arreu de l'Estat el dia 21 d'octubre per conscienciar sobre la problemàtica de la violència de gènere.

El Punt Òmnia i l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, amb el suport d'Homes Igualitaris de Catalunya i l'Associació de Dones pels 4 Cantons, convoquen la roda d'homes, que tindrà lloc el dimecres 21 d'octubre.

L'objectiu de l'acte és fer un posicionament públic contra la violència masclista, fent visible a la societat (i especialment al col·lectiu d'homes) l'existència d'homes que treballen i s'impliquen activament per la igualtat.

El homes estan també convidats a participar a la manifestació contra la violència de gènere del 25 de novembre, Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

Sota el lema "Visquem sense violència i trenquem el silenci" es composarà una roda d'homes davant d'un gran llaç blanc, símbol de l'oposició dels homes enfront de la violència envers les dones, i espelmes en honor a les víctimes. També es llegirà un manifest i es farà un minut de silenci.

Data: 

Dimecres 21 oct

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló i ajuntament