Erupció de tecnologia a la Volcànica 2015

Erupció de tecnologia a la Volcànica 2015
Olot
Dijous, 26/11/2015 fins Diumenge, 29/11/2015

La festa de les tecnologies de la Garrotxa, arribà a la desena edició. L'edició d'enguany es celebrarà del 26 al 29 de novembre al Recinte Firal d'Olot, a l'Institut Bosc de la Coma i l'Aula d'adults d'Olot.

La festa de les tecnologies de la Garrotxa, arribà a la desena edició. L'edició d'enguany es celebrarà del 26 al 29 de novembre al Recinte Firal d'Olot, a l'Institut Bosc de la Coma i l'Aula d'adults d'Olot. La Volcànica 2015 estarà dedicada als jocs en xarxa i la formació de noves tecnologies.

La zona de jocs en xarxa es farà al Recinte Firal d'Olot. Aquest recinte té una capacitat de 100 persones, per això hi ha una inscripció prèvia de 15 euros, que inclouen l'entrada per 3 dies i l'espai per acampar. Per accedir a la zona de jocs, també hi ha una llista de material informàtic, accessoris i objectes personals necessaris per accedir a la zona de jocs.

La formació de noves tecnologies, es farà en dos espais. Les activitats del dijous 26, es faran a la sala d'actes de l'Institut Bosc de la Coma. En canvi, les activitats del dissabte 28, es faran a l'Aula d'Adults d'Olot.

La Volcànica 2015 està organitzada per l'Àrea d'Innovació Tecnològica i Suport Informàtic del Consell Comarcal de la Garrotxa i l'Associació d'Ordinadors Enllaçats. La Volcànica també rep el suport de persones, entitats i comerços de la Garrotxa.

Data: 

Dijous 26 nov

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Associació Ordinadors Enllaçats
Correu electrònic de l'organitzador: 
http://associacio-aoe.org/?page_id=17