II Cursa per muntanya contra la fam al món

Imatge cartell publicitari II Cursa per muntanya contra la fam al món
Castelldefels
Diumenge, 15/11/2015

El pròxim diumenge 15 de novembre tindrà lloc la II cursa solidària contra la desnutrició infantil al Parc del Garraf, organitzada per la Fundació Comparte juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels.

Sota el lema “Castelldefels Running Comparte, Cursa per muntanya contra la fam al món”, la Fundació Comparte i l'Ajuntament de Castelldefels han organitzat una cursa en què la totalitat dels fons es destinarà a combatre la desnutrició infantil a Tucumán (Argentina), en la qual la Fundació col·labora estretament des de fa anys amb l’Associació Crecer Juntos d’Argentina.

Aquest esdeveniment, tindrà lloc al Parc de la Muntanyeta a les 10 del matí del pròxim diumenge 15 de novembre. Aquesta hora començarà la cursa popular, destinada als adults i el recorregut serà de 10 kilòmetres.

El cross infantil començarà immediatament després de la sortida de les corredores de la cursa popular, i el recorregut anirà d’1 a 4 kilòmetres en funció de l’edat dels participants.

Al llarg de la jornada, s’han organitzat diverses actuacions i tallers infantils adreçats a tothom que hi vulgui participar.

El preu de la cursa serà de 15 euros pels adults i de 5 euros pels infants menors de 14 anys. L’organització oferirà una bossa amb obsequis a tots els participants.

Finalment, les inscripcions es podran fer de forma online fins al dia 9 de novembre a través del següent enllaç.

L’entitat també ofereix la possibilitat de fer les inscripcions presencialment a l'oficina de SANITAS situada a l’avinguda de la Constitució número 106 de Castelldefels (9:30 a 14 i de 16 a 19 hores).

Data: 

Diumenge 15 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Comparte
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@comparte.org