La Federació Catalana de Drogodependències celebra el seu 30è aniversari

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Federació Catalana de Drogodependències celebra el seu 30è aniversari

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

L'entitat vol posar en valor els progresos col·lectius aconseguits i el compromís amb les persones que pateixen problemes relacionats amb les drogodependències.

La Federació Catalana de Drogodependències es va crear l'any 1985 amb la intenció d'unir els esforços i els coneixements adquirits en la feina desenvolupada per donar atenció a les persones amb problemes d'addiccions a les drogues i als seus familiars.

Al llarg d'aquests 30 anys ha jugat també un paper d’interlocutor amb les administracions públiques per tal de garantir una atenció de qualitat i adaptada, treballant amb la comunitat de manera conjunta i amb coresponsabilitat.

Coincidint amb aquesta celebració tindrà lloc la XI edició de la jornada anual de la federació, que aquest any es centrarà en el model d'intervenció. La trobada es farà el 19 de novembre a partir de les 15:15 hores al Museu Marítim de Barcelona.

L'objectiu de la jornada és reflexionar, abordar desafiaments i generar coneixement, posant en comú les experiències de les entitats que formen part de la Federació Catalana de Drogodependències i les d'altres actors de la societat que estan vinculats a aquesta problemàtica.

Davant la tendència actual en els tractaments a abusar del subminsitrament de medicació i a fer-ho des d'una perspectiva individualista, des de la FCD es vol "reconstruir la dimensió social en l'abordatge integral de les drogodependències".

Consulta el programa per tenir més informació sobre la jornada. Si vols inscriure-t'hi, omple aquest formulari.

Afegeix un comentari nou