Introducció als Grups de Creixement Personal

Introducció als Grups de Creixement Personal
Barcelona
Dimarts, 24/11/2015

El Creixement personal és una eina poderosa d’auto coneixement, descobriment i autoafirmació personal. Un treball individual fet en grup en un espai protegit i de gran respecte on ningú jutja ni critica i on la premissa bàsica és ser un mateix.

Quan intentem viure d'una manera poc autèntica, sempre som la nostra primera víctima, ja que, en definitiva, el frau va dirigit contra nosaltres mateixos". Nathaniel Branden.

Un espai que afavoreix la reflexió personal alhora que es comparteixen experiències de vida, projectes, dubtes i on sobretot es fa una tasca de construcció d’un mateix. És un treball lent però segur on, mentre existeix el compromís, només hi ha la possibilitat de sumar.

També és un treball força desconegut a nivell general, ja que sovint només se’ns rebel·la la seva dimensió i profunditat quan experimentem la seva vivència. És per això que la Fundació Àmbit ens convida de manera totalment gratuïta al taller que es farà en diferents dates fins a finals de novembre.

Enguany estan començant un nou curs a l’octubre i també obren un nou grup per començar al gener. Si després de l’assistència al taller penses que aquest és un camí que t’agradaria recórrer, pots inscriure-t'hi.

Objectiu: Conèixer el funcionament dels Grups de Creixement Personal i fer-ne un petit tast. És l’experiència la que fa que coneixem amb profunditat transcendint el que ens han dit o el que hem llegit, per tant què millor que provar per saber si voleu fer un pas més i inscriure-us al nou curs que començarà a l’octubre.

A qui va dirigit: A totes aquelles persones que tenen interès i curiositat per descobrir el funcionament dels Grups de Creixement personal.



Contingut:

  • Què és i com funciona un Grup de Creixement Personal. Aspectes teoricopràctics.
  • Principis bàsics del Creixement Personal
  • Fil conductor 2015-2016: Elabora el llibre de la teva vida.
  • Dinàmiques de grup: comencem el camí.

"Unes persones miren el món i es pregunten: Per què? Altres miren el món i diuen: ¿Per què no?". Bernard Shaw

Responsables: A càrrec de diferents facilitadors

Dia: Dimecres 14/10/2015, Dimarts 20/10/2015, Dimarts 10/11/2015, Dimarts 24/11/2015

Hora: 18h-20h.

Lloc: Fundació Àmbit. Rocafort, 242 bis, baixos. Barcelona (Metro L5 - Entença)

Data: 

Dimarts 24 nov

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació Àmbit
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@fundacioambit.org