Esdeveniment en línia

El vídeo del minut 2020: Utopies

Data de l'esdeveniment:
diumenge, 10 maig 2020

La cooperativa Drac Màgic i TRAMA (Coordinadora de Mostres i Festivals de cine, vídeo i multimèdia realitzades per dones) inviten a totes les dones a filmar aspectes de la seva realitat que les signifiquin com a subjectes.

 

Un any més, TRAMA elaborarà ‘El vídeo del minut’, un recull de gravacions fetes per dones on exposen una reflexió de la seva realitat. Aquest 2020 el tema són les utopies, paraula que, segons l’organització es pot representar “com a illes imaginàries, com a patis de veïnes, com a sistemes socials i polítics, com a zones temporalment autònomes, com a maneres d'estar en el món o de relacionar-nos amb altres éssers”.

Totes les dones que hi vulguin participar tenen fins al 10 de maig per enviar un vídeo que se cenyeixi a la temàtica, gravat en pla seqüència i que duri un minut. L’arxiu s’ha d’enviar a través de WeTransfer a filmsmostra@dracmagic.cat, en format digital (.mov o .mp4). Prèviament s’haurà de completar un formulari disponible a la seva pàgina web.

Les peces enviades constituiran una pel·lícula que es difondrà a través de les mostres i festivals que integren TRAMA. I també formaran part del banc d’imatges que alimenten des de l’any 1997.

 

Data
diumenge, 10 maig 2020
Hora
0:00
Organitzador
TRAMA i Drac Màgic
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón