Esdeveniment en línia

Sessió informativa en línia: “Vols fer voluntariat?”

Data de l'esdeveniment:
dilluns, 27 abr. 2020

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una trobada el 27 d’abril a les persones que volen iniciar-se en el món del voluntariat en format webinar.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha adaptat les seves sessions informatives sobre voluntariat i durant el confinament les farà en línia. “Vols fer voluntariat?” serà una trobada en format webinar amb l’objectiu d’apropar el voluntariat a les persones que volen iniciar-se en l’acció voluntària amb una entitat.

Les persones assistents podran conèixer què és el voluntariat social, com es pot col·laborar amb una entitat, per a qui es fa i quines accions es poden dur a terme. La sessió tindrà una durada d’una hora en sessió de tarda, amb hora d’inici a les 18h. La sessió en línia és gratuïta però per motius de seguiment de la participació es prega prèvia inscripció per correu electrònic a promocio.comunitaria@voluntaris.cat indicant a l’assumpte ‘Sessió informativa’.

La FCVS oferirà a totes les persones assistents un assessorament personalitzat, amb recomanacions i consells per fer voluntariat durant l’emergència sanitària. En aquest sentit, les persones interessades hauran de concertar cita prèvia seguint les indicacions de la formadora, Berta Barquer.

Data
dilluns, 27 abr. 2020
Hora
17:00
Organitzador
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón