Esdeveniment en línia

Màster en Suports per a la Inclusió Educativa i Social

Data de l'esdeveniment:
dilluns, 1 feb. 2021

Pretén formar a professionals per treballar en escenaris educatius i socials cada cop més inclusius, aportant eines que ajudin a gestionar la diversitat.

El Màster en Suports per a la Inclusió Educativa i Social està organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona i tindrà lloc el proper curs amb inici al mes de febrer de 2022. Pretén formar a professionals per treballar en escenaris educatius i socials cada cop més inclusius, aportant eines que ajudin a gestionar la diversitat que hi ha a les institucions socioeducatives i sensibilitzar-les per atendre a persones amb necessitats específiques de suport.

El màster permet obtenir el perfil professional d’Atenció a la Diversitat pel professorat d’Educació Infantil, Primària i Secundària. Compta amb 9 mòduls i els dos últims conformen les pràctiques i el Treball Final de Màster (TFM). Totes les sessions s'imparteixen de manera semipresencial. La formació vol donar respostes socioeducatives a les necessitats de les persones enmig d’una societat que vol ser cada cop més inclusiva.

Consulta tota la informació en aquest enllaç.

Data
dilluns, 1 feb. 2021
Hora
10:00
Organitzador
Universitat Autònoma de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón