Esdeveniment presencial

Màster en Cooperació, Desenvolupament i Transformació Social

Data de l'esdeveniment:
divendres, 16 oct. 2020

Està adreçat a persones que es qüestionen el funcionament estratègic del nostre planeta i que s'interessen pels problemes de desigualtat mundial.

El 16 d’octubre comença el Màster en Cooperació, Desenvolupament i Transformació Social que organitza la Universitat Rovira i Virgili. Està adreçat a persones que es qüestionen el funcionament estratègic del nostre planeta i que s'interessen pels problemes de desigualtat mundial, així com pels plantejaments relacionats amb la responsabilitat, la innovació i la justícia social i ambiental. Les sessions seran en format presencial.

L’objectiu principal del Màster és formar especialistes amb habilitats per a l'anàlisi, la planificació, l'avaluació i l'execució de propostes orientades a la cooperació, al desenvolupament i a la transformació social. Com a sortides professionals destacades es trobarien personal tècnic en cooperació, professionals de la consultoria, periodistes especialitzats/es, i a persones que es dediquen a l’avaluació de projectes i  a l’organització d’esdeveniments relacionats amb la cooperació i el desenvolupament.

Consulta tota la informació en aquest enllaç.

Data
divendres, 16 oct. 2020
Hora
17:00
Organitzador
Universitat Rovira i Virgili
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón