Esdeveniment en línia

Formació per a la prevenció del suïcidi juvenil

Data de l'esdeveniment:
dilluns, 28 set. - dimecres, 30 set. 2020

Orientacions i eines per a la prevenció del suïcidi i l’acompanyament del dol proporcionades en dues sessions formatives.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i l’Associació per a la Prevenció del Suïcidi i l’Atenció al Supervivient (APSAS) han organitzat un paquet de trobades formatives per a entitats juvenils en què es proporcionaran orientacions i eines per a la prevenció del suïcidi i l’acompanyament del dol.

Més concretament, aquestes sessions tenen com a objectius principals adquirir coneixements sobre la conducta suïcida en l’adolescència, prendre consciència sobre el paper de les educadores en el camp de la prevenció i adquirir eines que permetin acompanyar el dol quan s’ha produït una pèrdua d’aquestes característiques. 

Les trobades es dividiran en dues sessions i s’utilitzaran les guies “Encarem el suïcidi juvenil” com a fils conductors per tal que, en el futur, tots els assistents també puguin utilitzar-les com a recurs de manera autònoma i ho puguin traslladar als seus equips de les diferents entitats juvenils. 

Les trobades s’oferiran en format virtual, a través de Zoom, els dies 28 i 30 de setembre, de 18.30 h a 20.30 h. Per poder participar dels tallers cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç.

 

Data
dilluns, 28 set. 2020
Hora
18:30
Organitzador
CNJC i APSAS
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón