Esdeveniment en línia

Taller: La dialèctica i el teatre com a mitjans de l’educació per la ciutadania

Data de l'esdeveniment:
dissabte, 14 nov. - dissabte, 19 des. 2020

Wusmed té en marxa el projecte EAR que pretén fomentar valors com la pau, la democràcia, la llibertat i la tolerància entre el jovent.

Es poden fomentar valors entre el jovent a través del teatre i la dialèctica? En aquesta línia treballa Wusmed (World University Service Mediterranean) amb el seu projecte educatiu europeu EAR, que pretén implementar un mètode capaç de promoure una interacció eficaç i constructiva amb els altres, pensament crític i actuacions democràtiques i socialment responsables.

El projecte combina l’ús del mètode dialèctic amb tècniques teatrals com el teatre fòrum, el teatre participatiu i el teatre documental en el camp de l’educació per a la ciutadania a les escoles.

Dins del projecte EAR, Wusmed organitza la segona edició del taller ‘la dialèctica i el teatre com a mitjans de l’educació per la ciutadania’, un curs de dues sessions de tres hores que busca proporcionar a les persones participants les habilitats necessàries per qüestionar-se i desafiar les idees preestablertes mitjançant tècniques de teatre que promouen la participació activa de la ciutadania.

La formació, que tindrà lloc els dies 14 de novembre i 19 de desembre, està adreçada al professorat, perquè pugui aplicar-la a les seves aules.  Les classes seran impartides per Paula Palomeras, llicenciada en filologia clàssica i màster en formació del professorat i Cisco Bonal, llicenciat en art dramàtic.

Per obtenir més informació o inscriure's al taller, podeu consultar la web del mateix o contactar a través del correu electrònic.

Data
dissabte, 14 nov. 2020
Hora
9:30
Organitzador
Wusmed
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón