Esdeveniment en línia

Curs: ‘Com conduir i facilitar reunions virtuals?’

Data de l'esdeveniment:
dimecres, 2 des. 2020

Torre Jussana organitza una formació en línia per donar a conèixer eines i recomanacions pràctiques per facilitar sessions virtuals amb grups.

Dins del cicle de formacions de tardor, Torre Jussana posa a disposició de les entitats cinc nous cursos en línia destinats a ajudar-les en aquest període marcat per la Covid-19.

Entre les novetats, destaca el curs ‘com conduir i facilitar reunions virtuals?’ on es donaran consells i recomanacions sobre el que és imprescindible per tal que les reunions virtuals amb grups grans o petits de persones siguin resolutives i satisfactòries.

La formació serà impartida per l’equip tècnic de Torre Jussana i permetrà aprendre com generar un bon clima en la reunió, com moderar i gestionar el temps, com fomentar la participació i generar dinamisme durant la videoconferència o com superar l’escletxa digital, entre moltes altres idees.

El curs tindrà lloc el dia 2 de desembre de les 18.00 h a les 20.30 h i per participar-hi, cal inscriure’s abans del 25 de novembre al següent enllaç.

Data
dimecres, 2 des. 2020
Hora
18:00
Organitzador
Torre Jussana
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón