Esdeveniment en línia

Aprèn a posicionar el teu projecte d'ESS a internet

Data de l'esdeveniment:
dimecres, 22 set. - dijous, 23 set. 2021

Barcelona Activa ofereix una formació sobre SEO per millorar la visibilitat de la nostra entitat.

Barcelona Activa organitza una formació a càrrec de la cooperativa Colectic per millorar el posicionament a cercadors o SEO dels nostres projectes d'Economia Social i Solidària potenciant així la visibilitat del nostre lloc web als resultats orgànics dels motors de cerca. D'aquesta manera, quan algú faci una cerca relacionada amb el nostre continguts la nostra pàgina web apareixerà en les primeres posicions, un fet imprescindible perquè les potencials participants o compradores ens trobin.

Els curs està format de dues sessións de 3 hores cadascuna i està orientat a professionals de la comunicació que vulguin incorporar coneixements de SEO, posicionament i analítica web, i també a persones que treballen dins del que anomenem economies transformadores i que volen posicionar millor la seva pàgina web.

Dins del temari, s'explicarà què és i com funciona el SEO i s'ensenyarà com optimitzar la nostra pàgina a través de la redacció de continguts i l'estructura web amb exemples concrets, a més d'oferir nocions sobre com analitzar els resultats a través d'eines lliures. També s'abordarà el debat de l'estratègia de SEO des de la perspectiva de l'ètica.
 

Data
dimecres, 22 set. 2021
Hora
16:00
Organitzador
Barcelona Activa
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón