El Club Sanfeliu-Sant Ildefons comença l'any amb nou logo

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Club Sanfeliu-Sant Ildefons comença l'any amb nou logo

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Aquesta entitat infantil i juvenil de l'Hospitalet de Llobregat commemora els seus 40 anys de trajectòria amb un nou logotip que ha estat triat de manera comunitària.

El Club Infantil i Juvenil de Sanfeliu-Sant Ildefons va obrir un procés participatiu a finals de 2015 per votar la proposta de logotip que més agradés i que acompanyarà les seves accions de difusió al llarg de tot l'any.

Totes les persones que volguessin podien escollir entre tres diferents models de manera presencial a les seves instal·lacions o bé per Internet, a partir del web de l'entitat o de les xaxes socials. L'opció guanyadora ha rebut el 55% del total dels vots.

En la tria del logo han participat infants i joves que formen part del dia a dia del Club, les seves famílies, les persones que treballen a l'entitat i tothom que ha volgut ser-ne partícip aprofitant el potencial d'Internet.

Els usuaris i les usuàries del Punt Òmnia, el projecte d'inclusió social i tecnològica de l'entitat, han participat també en aquest procés. Precisament des d'aquest projecte s'han dut a terme les accions virtuals relacionades amb el procés de votacions.

El Club Infantil i Juvenil de Sanfeliu-Sant Ildefons s'autodefineix com un "espai de formació i participació amb voluntat de transformació i inclusió social". Treballen des d'una perspectiva comunitària, defensant el dret de les persones més joves a accedir a un lleure educatiu inclusiu, de qualitat i en igualtat de condicions. Des que va ser fundat ha estat molt vinculat al seu territori i ha aconseguit un gran arrelament.

Afegeix un comentari nou