Esdeveniment en línia

Escola CIEMEN 2021: drets col·lectius dels pobles, feminismes i diversitats

Data de l'esdeveniment:
dimecres, 13 oct. - dimecres, 22 des. 2021

Arriba la sisena edició de l'Escola del CIEMEN: drets col·lectius dels pobles, feminismes i diversitats. L'Escola es celebrarà en format virtual del 13 d'octubre al 22 de desembre de 2021.

Per què és fonamental el dret a la diversitat? L’escola anual del CIEMEN arriba aquest 2021 a la seva sisena edició amb l’objectiu de reflexionar sobre aquesta pregunta clau i de donar-hi respostes. I, per a fer-ho, aborda les interseccions entre els drets col·lectius (sobretot, però no només, dels pobles) i els drets de les dones des d’una perspectiva alhora històrica i atenta al present, crítica i heterodoxa, i amb una metodologia que combina sessions teòriques amb altres de participatives i diversos tallers on les aportacions de l’alumnat són essencials. De fet, i com a novetat, els promotors de l'escola proposen als participants —de manera voluntària— coordinar amb l'entitat un número de la Col·lecció Drets Col·lectius i decidir-ne els continguts un cop s’acabi l’Escola.

Després de l’èxit de participació de l’edició de 2020 —la primera que es va celebrar en línia—, es torna a oferir l’Escola amb aquesta modalitat a distància i durant els mesos de tardor. Continuant amb la política anticrisi davant les conseqüències de la pandèmia, es mantindrà el preu superreduït de 35 euros que ja es va oferir l’any passat.

Data
dimecres, 13 oct. 2021
Hora
17:30
Organitzador
CIEMEN
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón