Esdeveniment presencial

Concert Orthemis Orquestra - valsos i polques Strauss

Localitat:
Vilafranca del Penedès
Data de l'esdeveniment:
diumenge, 6 feb. 2022

Orthemis Orquestra actuarà el 6 de febrer a les 19h a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca en un concert solidari dintre el Festival MUSICVEU que organitza la Fundació Pinnae.

Aquest diumenge 6 de febrer torna el Festival Musicveu solidari i ho fa amb el Concert d’Any Nou que s’hauria d’haver celebrat durant el mes de gener, però que a causa de la 6a onada de la covid-19 es va decidir ajornar. Aquest serà un concert de valsos i polques de Strauss que anirà a càrrec d’Orthemis Orquestra. Aquest concert de música clàssica se celebrarà a les 7 de la tarda a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca. Aquesta actuació es projectarà en una pantalla interior de gran format que permetrà gaudir al màxim de l’actuació des de qualsevol punt del recinte.

El Musicveu és el festival solidari de la Vegueria Penedès que enguany consta d’11 concerts a 10 espais diferents amb grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques, fins al 20 d’agost. A banda de la música, el festival Musicveu complementa la seva oferta amb visites enoturístiques als cellers i el Musictast, una proposta gastronòmica a càrrec de càtering Cal Blay que s’oferirà després d’alguns concerts.

Part de la recaptació del Musicveu es destinarà al programa 'Junts per l’Alzheimer i altres demències' que realitzen les associacions TIÁM i Llambrusca al territori.

Més informació i entrades a www.musicveu.cat

Data
diumenge, 6 feb. 2022
Hora
19:00
Organitzador
Fundació Pinnae
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"> Plaça de Jaume I, S/N <br> Barcelona <br> Espanya </p>

<p class="address" translate="no">
Plaça de Jaume I, S/N <br>
Barcelona <br>
Espanya
</p>

Comparteix i difón