Esdeveniment presencial

Concert Ol'Green - Espectacle 'Veus in E-Motion'

Localitat:
Vilafranca del Penedès
Data de l'esdeveniment:
diumenge, 13 feb. 2022

Ol’Green actuarà el 13 de febrer a les 19h al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca en un concert solidari dintre el Festival MUSICVEU que organitza la Fundació Pinnae. 

Diumenge 13 de febrer torna el Festival Musicveu solidari i ho fa amb el grup vocal Ol’Green. Aquest grup està format per vuit persones que es fusionen en una sola veu sobre l’escenari oferint un repertori variat i amb uns arranjaments de qualitat interpretats amb cura, amb la màxima de passar-ho bé i fer gaudir al públic. Van néixer el 2009 i el 2013 van ser finalistes del concurs musical de TV3 “Oh Happy Day!”. Aquest concert es farà al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

El Musicveu és el festival solidari de la Vegueria Penedès que enguany consta d’11 concerts a 10 espais diferents amb grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques, fins el 20 d’agost. A banda de la música, el festival Musicveu complementa la seva oferta amb visites enoturístiques als cellers i el Musictast, una proposta gastronòmica a càrrec de càtering Cal Blay que s’oferirà després d’alguns concerts.

Part de la recaptació del Musicveu es destinarà al programa 'Junts per l’Alzheimer i altres demències' que realitzen les associacions TIÁM i Llambrusca al territori.

Més informació i entrades a www.musicveu.cat

Data
diumenge, 13 feb. 2022
Hora
19:00
Organitzador
Fundació Pinnae
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"> Rambla Nostra Senyora, 6 <br> Barcelona <br> Espanya </p>

<p class="address" translate="no">
Rambla Nostra Senyora, 6 <br>
Barcelona <br>
Espanya
</p>

Comparteix i difón