Esdeveniment presencial

m4Social al MWC22: projectes i apps de caràcter social

Localitat:
L'Hospitalet de Llobregat
Data de l'esdeveniment:
dijous, 3 març 2022

El projecte d'innovació en l'àmbit social m4Social donarà a conèixer al MWC22 projectes que milloren l'atenció a persones en situació de vulnerabilitat. També hi haurà una conferència amb Alfonso Lara-Montero, de l'ESNetwork.

Un any més, m4Social, el projecte d’innovació digital en l’àmbit social de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, participa en el MWC 2022 per donar a conèixer els últims projectes i apps de caràcter social pensades per millorar l’atenció i l’acompanyament a persones en situació de vulnerabilitat i la seva qualitat de vida i benestar.

Aquest any seran protagonistes projectes com BCN Inclusive Coding, que fomenta la formació digital en perfils en situació de vulnerabilitat; ARI II, un nou model de robot social per a la cura de les persones grans; CoActuem per la salut mental, que vol millorar les xarxes de suport social; MindfulPlay, que promou l’ús dels videojocs per millorar el benestar, o l’app ‘Al teu costat’, impulsada per l’Ajuntament de Rubí. 

També hi ha prevista la conferència ‘Promoción de la autonomía personal e inclusión social a través de la tecnología y la digitalización’ a càrrec d’Alfonso Lara-Montero, director executiu de l’European Social Network.

Data
dijous, 3 març 2022
Hora
13:00
Organitzador
m4Social
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"> Avinguda Joan Carles I, 64 <br> Barcelona <br> Espanya </p>

<p class="address" translate="no">
Avinguda Joan Carles I, 64 <br>
Barcelona <br>
Espanya
</p>

Comparteix i difón