Esdeveniment presencial

Taller de reparació de dispositius

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dimarts, 22 març 2022

Mireia Roura d'eReuse i el coŀlectiu Andròmines fan una formació al Canòdrom per reduir l'impacte ambiental de l'electrònica.

Més de la meitat del CO2 que produeixen els dispositius electrònics es generen durant la fabricació. Per això, si allarguem la seva vida útil, podem reduir l'impacte mediambiental, i també el social tenint en compte que els residus acostumen a acabar en països del Sud Global i que la seva toxicitat té un efecte en les poblacions que hi viuen.

Mireia Roura d'eReuse i el coŀlectiu Andròmines imparteixen un taller de reparació de dispositius el dia 22 de març al Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica perquè les persones ens empoderem del coneixement tècnic de les peces que formen els nostres aparells electrònics per tal de poder-los reparar, i del coneixement teòric sobre d'on venen per entendre el seu impacte ambiental i social.

 

Data
dimarts, 22 març 2022
Hora
18:00
Organitzador
Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Carrer de Concepción Arenal, 165</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Carrer de Concepción Arenal, 165</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón