Esdeveniment presencial

Taller de teatre i vídeo

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
divendres, 6 maig 2022

Colectic organitza aquesta formació per a joves dins del projecte ACTin’YouTH cofinançat pel programa europeu Erasmus+.

La cooperativa Colectic proposa tallers de teatre i vídeo per a joves a partir del 6 de maig organitzats en dos grups, un de mixte i un només per a noies, en el marc del projecte ACTin’YouTH cofinançat pel programa europeu Erasmus+.

Després de formar-se conjuntament com a treballadores juvenils en diàleg intercultural, comunicació no violenta, resolució de conflictes i facilitació a través de metodologies teatrals, l'equip del projecte inicia els tallers locals de teatre dirigits a joves d'entre 18 i 30 anys. Una oportunitat perquè les joves millorin les seves competències i habilitats, i interactuïn en un entorn enriquidor i creatiu.

A partir de dinàmiques, i d'una plataforma interactiva, un dels objectius serà crear una performance digital final amb l'expertesa de l'entitat que treballar amb la tecnologia per la transformació social.

Podeu incriure-us contactant amb actinyouth@colectic.coop.

Data
divendres, 6 maig 2022
Hora
18:00
Organitzador
Colectic
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">carrer dels Salvador, 8</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">carrer dels Salvador, 8</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón