Esdeveniment presencial

IV trobada Canviar l’educació per canviar el món

Localitat:
Terrassa
Data de l'esdeveniment:
divendres, 14 oct. - dissabte, 15 oct. 2022

Els dies 14 i 15 d'octubre se celebrarà a Terrassa la IV trobada 'Canviar l’educació per canviar el món', un espai per impulsar l'intercanvi dels agents educatius i socials d'arreu del territori.

Trobada organitzada LaFede.cat amb la finalitat de promoure la ciutadania crítica i responsable així com la construcció d'un món amb justícia global. A més, l'esdeveniment dona visibilitat a experiències educatives que promoguin la consciència crítica així com societats respectuoses, compromeses i corresponsables amb l’acció transformadora i la generació d’alternatives. També comunica la proposta de l’Educació per a la Justícia Global i incentiva l’intercanvi entre agents educatius i socials que impulsen experiències educatives transformadores.

El divendres 14 es podrà seguir la jornada en format presencial i en línia i dissabte 15 serà presencial. En el preprograma hi trobareu els ponents dels espais de debat de divendres i les taules d'experiències de dissabte.

Les inscripcions estan obertes i es tancaran el dia 10 d'octubre.

Al grup motor que l’organitza es troben representants d'entitats socials educatives i diverses institucions públiques com el Centre Promotor d’APS, Escoltes Catalans, l'Escola Lliure del Sol, Lafede.cat, l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, el Departament d’Educació i el Consorci d’Educació de Barcelona.

Data
divendres, 14 oct. 2022
Hora
16:00
Organitzador
LaFede.cat
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Rambla de Francesc Macià, 189</span><br> <span class="locality">Terrassa</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Rambla de Francesc Macià, 189</span><br>
<span class="locality">Terrassa</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón