Esdeveniment presencial

Xerrada sobre persones refugiades LGTBIQ

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dimecres, 15 jun 2022

Tindrà lloc al Centre Cívic Navas, a Barcelona, el 15 de juny.

Milers de refugiats LGBTI han hagut de fugir del seu país per la seva identitat o orientació sexual. El fet de sentir-se atret per una persona del seu mateix sexe o veure atrapats en un cos que no els correspon és motiu suficient perquè milers de persones vegin la seva vida amenaçada en alguns països.
Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals són torturats, amenaçats, empresonats o fins i tot assassinats per la seva orientació sexual o la seva identitat de gènere. Els que aconsegueixen escapar a un país que els permeti ser i estimar lliurement, es converteixen en persones refugiades LGBTI.

Coordinat per Alejandro San Rafael, amb el suport de la taula LGTBI del districte de Sant Andreu, el Grup d’Amics gais, Lesbianes, Transexuals i Bisexuals i l'Associació Encara en Acció organitza aquesta xerrada divulgativa.

Data
dimecres, 15 jun 2022
Hora
18:00
Organitzador
associació Encara en acció.
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Navas de Tolosa 312, Barcelona.</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Navas de Tolosa 312, Barcelona.</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón