Esdeveniment presencial

Fòrum d'Educació Ambiental

Localitat:
Granollers
Data de l'esdeveniment:
dijous, 29 set. - divendres, 30 set. 2022

L’Educació Ambiental des de la perspectiva de l’Economia Social i Solidària és la temàtica de l'esdeveniment, que promou el diàleg i la reflexió des de diferents mirades professionals.

Les entitats vinculades tenen la finalitat de generar un espai que faciliti el debat, conèixer projectes i professionals i identificar punts d'unió entre l’EA i l’ESS. Posteriorment, arran d'aquesta feina, fer un plantejament dels reptes, oportunitats i accions a futur.

Ja s'ha obert el període d'inscripcions al fòrum organitzat per la Societat Catalana d’Educació Ambiental que compta amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració del Museu de Ciències Naturals de Granollers i del Congrés Nacional d’Educació Ambiental.

Es podrà seguir dijous 29 de setembre a la tarda a través de Zoom i divendres 30 de setembre en una jornada presencial al Museu de Ciències Naturals de Granollers.

Consulta més informació sobre inscripcions i programa.

 

 

 
Data
dijous, 29 set. 2022
Hora
18:00
Organitzador
Societat Catalana d’Educació Ambiental
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1"> C/ Palaudàries, 102 08402</span><br> <span class="locality">Granollers</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1"> C/ Palaudàries, 102 08402</span><br>
<span class="locality">Granollers</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón