Esdeveniment presencial

No hi ha planeta B: Sense biodiversitat no hi ha vida

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dimarts, 4 oct. 2022

Quina importància té la biodiversitat? Quines conseqüències té la seva desaparició? Quines són les causes de la seva destrucció i què hi podem fer les entitats juvenils al respecte?

El planeta Terra s’enfronta a una crisi ecològica sense precedents. La pèrdua de biodiversitat, el canvi climàtic, l’esgotament dels recursos naturals, un sistema econòmic basat en el creixement continu sense tenir en compte els límits del planeta, el consumisme… són algunes de les raons d’aquesta crisi.

En aquesta xerrada, organitzada conjuntament amb l’Aula Ambiental de la Sagrada Família i en col·laboració amb el Casal de Joves Queix, parlarem sobre biodiversitat, sobre vida. Comptarem amb Ecologistes en Acció de Catalunya, que ens presentaran la seva exposició “Sin biodiversidad no hay vida”, i amb algunes entitats del territori com APAECC (Associació Protectora d’Animals Exòtics de Catalunya), que ens explicaran la tasca que fan. Altres participants pendents de confirmar.

Continguts de la formació

  • Importància de la biodiversitat
  • Causes directes i subjacents de la destrucció de la biodiversitat
  • Conseqüències de la seva desaparició
  • Com aturar la pèrdua de biodiversitat
  • Què podem fer les entitats?

Inscripcions

Cal inscriure’s prèviament a través del formulari que trobareu al final de la web del CRAJ. Es prioritzaran les persones membres d’associacions i col·lectius de joves.

Data
dimarts, 4 oct. 2022
Hora
18:00
Organitzador
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona - CRAJ + Aula Ambiental de la Sagrada Família
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Carrer de Rocafort, 236</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Carrer de Rocafort, 236</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón