Esdeveniment presencial

3a Jornada de Mediació del Poble Gitano

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dimarts, 18 oct. - dijous, 27 oct. 2022

El proper 27 d’octubre s’organitza la 3a Jornada de Mediació del Poble Gitano en format presencial i per videoconferència.

La 3a Jornada de Mediació del Poble Gitano tindrà lloc el proper 27 d’octubre, des de les 9h del matí i fins les 14h del migdia, paral·lelament en format presencial i per videoconferència.

La sessió presencial es durà a terme a la seu del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, al Passeig de Taulat, 266-270 de Barcelona

La sessió per videoconferència es farà a través de la plataforma Zoom. Un cop les persones s'hagin inscrit s’enviarà l’enllaç.

Enguany el tema central de la jornada de mediació duu el títol 'L’impacte de la nostra acció'. Per aquest motiu, a la sessió parlaran mediadores i mediadors que han format part de les diferents edicions del Pla Integral del Poble Gitano fins ara. També es realitzarà el lliurament de diplomes a les alumnes i els alumnes que han superat la 6a edició del Curs de Mediació del Poble Gitano.

Podeu consultar el programa en el següent enllaç: https://www.museuvirtualgitano.cat/2022/10/10/3a-jornada-de-mediacio-del-poble-gitano-limpacte-de-la-nostra-accio/

Per poder venir a la Jornada cal inscriure’s prèviament. La inscripció s’ha de fer a poble.gitano@gencat, indicant si la preferència d'assistència és presencial o en línia. 

Data
dimarts, 18 oct. 2022
Hora
16:25
Organitzador
Pla Integral del Poble Gitano amb la col·laboració de la Fundació UdG
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Passeig taulat, 266-270</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Passeig taulat, 266-270</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón