Esdeveniment presencial

40a Jornada de polítiques locals de joventut

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dijous, 10 nov. 2022

Ponències, taules rodones i espais per fer xarxa en la 40a edició de la Jornada de polítiques locals de joventut que organitza la Diputació de Barcelona. 

 

L'Aula Magna de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona acollirà el dijous, 10 de novembre, la 4a Jornada de Polítiques Locals de Joventut, organitzada per la Diputació de Barcelona. Enguany, l'eix central de l'esdeveniment són els reptes i dimensions de l’acompanyament a joves en la visió europea.

Les diverses taules rodones i ponències que conformen la jornada giren entorn de com des de la proximitat local podem fer front a aquests reptes. El programa compta amb professional i joves especialistes en ocupació, acompanyament emocional i vivencial, medi ambient i mobilitat internacional.

La jornada està enfocada a professionals de joventut d'ens locals i externs al municipi. Cal preinscripció prèvia.

Data
dijous, 10 nov. 2022
Hora
10:00
Organitzador
Diputació de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Carrer de Montalegre, 6</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Carrer de Montalegre, 6</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón