Esdeveniment presencial

Cicle de cinema documental sobre migracions ambientals

Data de l'esdeveniment:
dimarts, 8 nov. - dimecres, 9 nov. 2022

L'esdeveniment tindrà lloc els dies 8 i 9 de novembre i comptarà amb la presentació, projecció i debat de documentals sobre migracions ocasionades per motius ambientals.

Enginyeria Sense Fronteres i Ecologistes en Acció organitzen el Cicle de cinema documental sobre migracions ambientals. L'esdeveniment, que es divideix en dues jornades, vol ser un espai de reflexió sobre els fluxos de mobilitat humana, la crisi eco-social i l'emergència climàtica. 

El cicle forma part del projecte “Migracions ambientals: comunitats expulsades per la vulneració del dret a l’aigua en un context de crisi ambiental global”, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

El dia 8 de novembre es presentarà la sèrie-documental 'Desterrados', dirigida per Erick García Corona i produïda per ACATS Cultura, als Cinemes Girona. El dimecres, 9 de novembre, el projectarà el docu-ficció 'Sofía volverá', de Joaquín Lisón, al Cinema Zumzeig.

Cada jornada comptarà amb la participació de persones que han hagut de migrar per raons ambientals. Explicaran de primera mà les conseqüències del deteriorament del medi natural i el paper que hi juga el sistema socioeconòmic actual.

Per participar en el cicle, cal inscripció prèvia.

Data
dimarts, 8 nov. 2022
Hora
18:30
Organitzador
Enginyeria Sense Fronteres i Ecologistes en Acció
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón