Esdeveniment presencial

Taller: 'EnsABONA’t de forma natural!'

Localitat:
Terrassa
Data de l'esdeveniment:
divendres, 18 nov. 2022

Una formació sobre com preparar sabó natural.

Aquest taller pràctic organitzat per la Cooperativa Terrassa ensenyarà les persones assistents a fer sabons naturals per ús quotidià. L’objectiu és generar consciència en la necessitat de ser sostenibles en activitats tan bàsiques com la utilització dels sabons i productes detergents a casa. Eliminar al màxim els productes químics que acaben als aqüífers, sense oblidar la cura del cos, fent servir productes que no alterin el PH o generin irritacions.

Durant la formació es farà una explicació dels avantatges de fer-se sabó a casa: econòmic, ecològic, natural i saludable, entre d’altres. També es demostrarà en temps real com fer sabons d’ús personal, per rentar la roba, la vaixella, etc. Un cop finalitzat el taller s’obsequiarà a tothom amb un sabó fet durant la demostració.

Per a assistir a aquesta activitat cal inscripció prèvia

Aquesta sessió ofereix la possibilitat de connectar-se des de casa. L'enllaç es podrà trobar al missatge de confirmació de la inscripció.

Data
divendres, 18 nov. 2022
Hora
18:00
Organitzador
Espai Sacra
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">C/ de la Independència, 95 Terrassa</span><br> <span class="locality">Terrassa</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">C/ de la Independència, 95 Terrassa</span><br>
<span class="locality">Terrassa</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón