Esdeveniment presencial

Jornades FemBloc: Abordatges feministes de les violències digitals

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dimecres, 30 nov. - divendres, 2 des. 2022

Els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre tindran lloc les Jornades 'FemBloc' per visibilitzar la tasca dels col·lectius ciberfeministes dins l'espai digital.

Les Jornades FemBloc se celebraran el 30 de novembre, 1 i 2 de desembre, per mostrar la tasca que  col·lectius i activistes ciberfeministes estan duent a terme per a fer de l’espai digital un lloc lliure de violències masclistes.

El dia 30 de novembre a la tarda a La Bonne hi haurà un diàleg sobre com el sistema capitalista, colonialista i patriarcal s’entrecreua i impacta a Internet, amb Marta Peirano, Margarita Padilla i spideralex.

El dijous 1 de desembre al Centre Cívic Pati Llimona tindrà lloc l’obertura i inauguració oficial de les Jornades amb la consellera del departament d’Igualtat i Feminismes Sra. Tània Verge i la presentació del projecte FemBlocTaula de debat 'Polítiques per un espai digital feminista' amb Andrea Garcia, coordinadora del circuit de Violències Masclistes de Mossos d’esquadra, amb la Sra. Laia Rosich, Directora General per l’erradicació de les Violències Masclistes, amb la Sra Meritxell Borràs, directora de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) i amb Laia Serra, advocada i membre de FemBloc.

També hi haurà dos paral·lels participatius sobre estratègies d’autodefensa feminista, més dirigit a l’espai digital, tot i que no només amb Proyecto UNA i spideralex sota el títol 'Crear futurotopias y tecnologías feministas (Un taller para dinamitar códigos y ensamblar nuevos mundos)'.

Les jornades finalitzaran el divendres 2 de desembre al matí, amb les següents taules de treball: Taula dedicada a la mirada digital amb Nati Veraguas de Dones amb Empenta (DAE), Leticia Moy i FemBloc. Taula sobre la mirada interseccional amb t.i.c.t.a.c., Paqui Perona de Veus Gitanes, Laura Sanmiquel Molinero i Andrea García-Santesmases Fernández, investigadores per la diversitat funcional.

Les inscripcions van per dies: Dia 30, Dia 1-Taula de debat, Dia 1 Tallers, Dia 2.

Data
dimecres, 30 nov. 2022
Hora
18:00
Organitzador
FemBloc
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">c) Sant Pere</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">c) Sant Pere</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón