Esdeveniment presencial

8a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
divendres, 16 des. - divendres, 30 des. 2022

Del 16 al 30 de desembre, la plaça Catalunya de Barcelona es convertirà en l'escenari de la 8a edició d'aquesta fira, que organitza l'Ajuntament de Barcelona. 

En el marc de les Festes de Nadal, l'Ajuntament de Barcelona organitza la 8a edició de la Fira de Consum Responsable i d'Economia Social i Solidària, sota el lema 'Teixim les vides que necessitem'. És un espai perquè organitzacions de l'economia social i solidària de la ciutat comtal donin a conèixer la seva missió, visibilitzin els seus productes i puguin fer de contrapès en aquesta època de l'any en què el consum s'eleva notablement.

Així, s'ofereixen articles fets amb i per al consum responsable, fomentant l'economia alternativa, els seus principis i valors. S'instal·laran 32 casetes a la plaça de Catalunya que oferiran productes com roba, complements, cultura, llibres, productes gastronòmics, artesania, joguines, entre d'altres. A més, la Fira també comptarà amb espais destinats a fer-hi activitats, tallers i animació infantil

S’ubica a la corona exterior de la plaça i l'horari d'obertura habitual serà d'11:00 hores a 20:30 hores, tancant els dies de Nadal i Sant Esteve. El dia de la inauguració, divendres 16, i els dies 19, 20 i 21, la Fira obrirà a les 16:00 hores. El 24 de desembre, vigília de Nadal, les casetes tancaran a les 18:00 hores. 

Data
divendres, 16 des. 2022
Hora
11:00
Organitzador
Ajuntament de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Plaça Catalunya</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Plaça Catalunya</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón