Esdeveniment presencial

Jornada: ‘Experiències de finançament en l’àmbit de l’Economia Social i Solidària’

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dilluns, 19 des. 2022

Una trobada per adquirir coneixements, compartir experiències d’èxit i generar vincles entre agents clau de l’ecosistema de finançament d’organitzacions de l’Economia Social i Solidària. 

Barcelona Activa organitza la jornada  ‘Experiències de finançament en l’àmbit de l’Economia Social i Solidària’, on persones expertes compartiran coneixement sobre com finançar projectes amb economia ètica. Tindrà lloc el dilluns 19 de desembre al centre per a la innovació socioeconòmica Ca n’Andalet.

Què implica finançar un projecte en l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS)? Quines possibilitats té? De quines eines i recursos es disposa? Aquestes són algunes de les preguntes a les quals es vol donar resposta en la jornada d’experiències de finançament.

Serà el punt de trobada entre persones o col·lectius que inicien projectes, i busquen conèixer opcions de finançament ètic, i persones expertes en el sector, provinents de cooperatives de finançament com Coop57 o Fiare. A més, també s’exposaran casos d’èxit explicats per entitats, com Sostre Cívic i Periferia Cimarronas.

Data
dilluns, 19 des. 2022
Hora
16:00
Organitzador
Barcelona Activa
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Passatge Andalet, 11</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Passatge Andalet, 11</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón