Esdeveniment presencial

Presentació del llibre ‘Educar con enfoque ecosocial', editat per FUHEM

Localitat:
L'Hospitalet de Llobregat
Data de l'esdeveniment:
divendres, 20 gen. 2023

El llibre dona eines per a educar des de la perspectiva ecosocial, adaptades a la normativa educativa que ha entrat en vigor aquest curs, la LOMLOE.

La Fundació FUHEM, que treballa per a la justícia social i sostenibilitat ambiental, ha editat i publicat el llibre ‘Educar con enfoque ecosocial’. El 20 de gener es presentarà a l’Espai Llavors, a l’Hospitalet de Llobregat, en una jornada dirigida a la comunitat de professionals de l’educació i totes aquelles persones interessades en la matèria. 

En la presentació hi intervendrà una de les autores del llibre, en representació de FUHEM, Charo Morán, així com el representant del Grup de treball per una mirada escolar ecosocial a Sant Cugat, Germán Llarena, i Raúl Almentro, de la xarxa de recursos educatius Edualter.

L’entrada és lliure i l’aforament és limitat. Cal reservar plaça enviant un correu electrònic a activitats@espaillavors.cat, o bé trucant al 6983 26 25 54.

Un llibre amb eines, recursos i exemples pràctics

La publicació vol ser el punt de partida per a tots aquells centres educatius que volen adoptar la perspectiva ecosocial en la seva proposta pedagògica, tant en Educació Primària com Educació Secundària. És per aquest motiu que dona resposta a preguntes bàsiques, com en què consisteix l’enfocament ecosocial i com podem adaptar-lo a l’entorn educatiu mitjançant les assignatures existents.  

Per tal d’aterrar les eines i recursos a la normativa educativa, el llibre fa propostes molt concretes en el marc de la LOMLOE, la nova llei d’educació que ha entrat en vigor el curs 2022-2023. El treball fa una anàlisi des de la perspectiva de les competències, els sabers bàsics, les situacions d'aprenentatge o fins i tot els criteris d’avaluació. Totes les eines que ofereix són pràctiques, acompanyades d’exemples i idees per tal de facilitar-ne la posada en marxa a l’aula. 

Data
divendres, 20 gen. 2023
Hora
18:30
Organitzador
Edualter - Educació Alternativa
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Carrer Llobregat, 66</span><br> <span class="locality">L'Hospitalet de Llobregat</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Carrer Llobregat, 66</span><br>
<span class="locality">L'Hospitalet de Llobregat</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón