Esdeveniment presencial

Aprèn a adaptar el teu WordPress a la llei de protecció de dades

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
divendres, 27 gen. 2023

Cibernàrium de Barcelona Activa organitza aquesta formació presencial per adaptar una web al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

El teu lloc web compleix la llei de protecció de dades? Cibernàrium de Barcelona Activa organitza una formació presencial el 27 de gener de 10 a 13 h per aprendre com adaptar un WordPress al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

Durant la sessió, es repassaran els textos legals que s'han d'incloure, s'explicarà com afegir l'avís de galetes i s'abordarà que s'ha de tenir en compte per fer un formulari que compleixi amb el reglament. També es veuran els 'plugins' que puguin ser útils per fer aquesta adaptació.

La formació està dirigida a qualsevol persona interessada, però es recomana conèixer el funcionament bàsic de WordPress,

Cal inscripció prèvia.

Data
divendres, 27 gen. 2023
Hora
10:00
Organitzador
Barcelona Activa
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Carrer Roc Boronat, 117 - 127</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Carrer Roc Boronat, 117 - 127</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón