Esdeveniment presencial

Actualitza els teus coneixements professionals de ciberseguretat

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
divendres, 27 gen. - dimarts, 31 gen. 2023

Cibernàrium de Barcelona Activa organitza aquesta formació presencial per persones amb coneixements previs en la temàtica.

Tens coneixements de ciberseguretat, però necessites actualitzar les teves competències? Cibernàrium de Barcelona Activa organitza una formació presencial de tres sessions del 27 al 31 de gener de 15 a 17 h.

Durant el curs, s'abordarà com gestionar les vulnerabilitats, com definir l'estratègia de ciberseguretat d'una empresa i com dissenyar polítiques de seguretat per a un negoci, empresa o institució.

També es veuran exemples reals d'atacs patits per empreses en els darrers anys i s'identificaran riscs i amenaces, a més de repassar els aspectes legals relacionats amb la ciberseguretat en l'empresa.

La formació està destinada a qualsevol persona que administri sistemes o que tingui coneixements previs sobre la temàtica.

Cal inscripció prèvia.

Data
divendres, 27 gen. 2023
Hora
15:00
Organitzador
Barcelona Activa
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Carrer Roc Boronat, 117 - 127</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Carrer Roc Boronat, 117 - 127</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón