Esdeveniment presencial

Conferència i taller per conèixer la Fedivers

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dijous, 26 gen. - dijous, 2 feb. 2023

Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica organitza una conferència i un taller per explorar aquest univers de la mà de Fedicat i Coolab.

Les xarxes socials que més utilitzem estan en mans dels monopolis tecnològics que prioritzen els seus beneficis al nostre benestar. Ho hem vist aquest fa uns mesos amb la deriva de Twitter sota la gestió d'Elon Musk. Hi ha alternatives? Com són aquests espais?

Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica organitza una conferència i un taller sobre Fedivers, una federació de mitjans socials lliures que vetllen per la descentralització i la diversitat.

Durant la conferència s'explicarà en què consisteix aquest univers i, al taller, s'explorarà el seu funcionament a través de la pràctica per saber, per exemple, com escollir el node, com saltar d'un servidor, com citar i com bloquejar.

Rita Barrachina, membre de Fedicat, col·lectiu creat per promoure la Fedi en català, i Bruno Caldas Vianna, membre del col·lectiu de xarxes comunitàries Coolab i resident al Canodròm amb el projecte Digicoria, s'encarregaran d'aquests esdeveniments.

Cal inscripció prèvia diferenciada pel a la conferència i per al taller.

Data
dijous, 26 gen. 2023
Hora
18:30
Organitzador
Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">C/ Concepción Arenal 165</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">C/ Concepción Arenal 165</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón