Esdeveniment presencial

Experiències de seguretat ciutadana amb perspectiva feminista als espais públics de El Salvador

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
divendres, 10 març 2023

El pròxim divendres 10 de març es presenta l'eina 'Seguretat ciutadana amb perspectiva feminista als espais públics de Ciudad Arce'.

Aquest document té per objectiu millorar la seguretat i la tranquil·litat de les dones als espais comunitaris i públics amb accions de prevenció, orientació i assistència en situacions de risc. Per fer-ho, recull informació qualitativa de les violències i l’assetjament sexual viscut per les dones a través de la seua participació activa.

També hi trobareu propostes i recomanacions que puguin servir per millorar la seguretat urbana des d’una perspectiva de gènere i feminista.

Us animem a descarregar-la i a venir el pròxim divendres 10 de març a les 18h a l’Ateneu del Raval (C/ Reina Amalia, 3, 08001 Barcelona), on presentarem l’eina, compartirem un pica-pica i gaudirem d’actuacions poètic-musicals.

Data
divendres, 10 març 2023
Hora
18:00
Organitzador
CooperAcció, Col·lectiu Punt 6 i ORMUSA
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Reina Amalia, 3,</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Reina Amalia, 3,</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón