Esdeveniment presencial

Recital de poesia inconformista amb Safo

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
divendres, 28 abr. - divendres, 5 maig 2023

Amb el grup de poesia Safo farem un recorregut amb poemes de parla hispana i catalana que han fet d'aquest art bandera de reivindicació i un arc de Sant Martí de valors.

A través de la poesia farem un recorregut amb autors de parla hispana i catalana que han fet d'aquest art bandera de reivindicació, cerca de valors, arc de Sant Martí d'esperances i utopies en les quals l'ànima humana es busca a si mateixa. Podrem identificar-nos a través d'aquest recital amb aquesta cerca universal d'un món més bo, just i bell.

Un esdeveniment organitzat per Nova Acròpolis, que tindrà lloc els dies divendres, 28 i dissabte 29 d'abril i divendres 5 de maig a les 19:30. Cal reservar entrada per eventbrite, però és gratuïta.

**

Per a garantir el bon funcionament de l'activitat i evitar interrupcions, es prega puntualitat si us plau. No es deixarà entrar a ningú passats 10 minuts des del seu inici. Gràcies per la comprensió.

Data
divendres, 28 abr. 2023
Hora
19:30
Organitzador
Nova Acròpolis
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Comte d' Urgell, 168, 18 baixos</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Comte d' Urgell, 168, 18 baixos</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón