Esdeveniment en línia

Formació: Agricultura regenerativa aplicada a la restauració

Data de l'esdeveniment:
dilluns, 17 abr. 2023

Formació gratuïta sobre agricultura regenerativa, amb l'objectiu de crear un ecosistema de productors i restauradors al voltant d'un model de producción d’agricultura regenerativa.

L'Associació Barcelona Restaurants Sostenibles organitza juntament amb la Fundació Ferrer Sustainability, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, ​​una formació intensiva i gratuïta sobre agricultura regenerativa, amb l'objectiu de crear un ecosistema de productors i restauradors al voltant d'un model de producció de agricultura regenerativa.

Una formació adreçada als restauradors de la ciutat de Barcelona (responsables de compres i xefs) i agricultors (proveïdors dels restaurants participants).

Amb aquesta formació intentarem posar llum a aquest inevitable canvi de paradigma. Creiem fonamental revisar la cadena de valor de l'alimentació, detectar els valors afegits d'un projecte sostenible i sobretot formular les preguntes adequades pel que fa a aquests processos, que lluny de ser una tendència de moda, hem de saber comunicar per poder atreure persones amb interessos diferents.

T'animem a participar al curs com a restaurador responsable i sostenible, i animar el teu agricultor de confiança a participar també. Algunes temàtiques de la formació seran: 

  • Què és lagricultura regenerativa i per què sha de fomentar aquest mètode de producció. Repte inevitable.
  • El model regeneratiu és sostenible (inclòs econòmicament) per al productor i per al restaurador.
  • Com es pot aconseguir crear un model entre el productor i el restaurador. << Un pagès a la cuina i un chef a l'horta.>>

A més, tindreu l'oportunitat de visitar els horts de la Fundació per conèixer de primera mà el model d'agricultura regenerativa, així com degustar els aliments cultivats a les cuines on ofereixen 4.100 àpats diaris per a persones en situació de vulnerabilitat.

Cal inscripció prèvia

Data
dilluns, 17 abr. 2023
Hora
16:15
Organitzador
Barcelona Restauració Sostenible
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón