Esdeveniment presencial

Articulant: Una mostra d'art, música i poesia del món

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dimarts, 18 abr. 2023

Un espai on gaudir de l'art de diversos llocs del món. 

L'Associació 17 de Maig en col·laboració amb la Fundació Enllaç organitza aquest esdeveniment on art, música i poesia de diferents llocs del món compartiran espai. 

Per al segment d'art, comptarem amb la il·lustradora dominicana Elizabeth Montero que ens porta la seva exposició: 'Tropical, un any de sabors i records'. Les il·lustracions apel·len a sabors i olors del carib que ens fan viatjar com per art de màgia als moments més feliços; “allà on comencen les nostres vides, allà on està el meu cor”, afirma l’autora.

Per al de música, tocarà el duet de La JuGoza Band, que amb un estil propi, integrant el carisma dels seus dos components amb l’excel·lència en la interpretació musical, busquen que els espectadors visquin una experiència carregada de música (salsa, cúmbia, bachata, entre altres). Es destaca per la qualitat, l’expressivitat i el sabor llatí dels seus arranjaments, així com per la bellesa de les veus i instrumentació.

Finalment la secció de poesia anirà a càrrec de la mexicana Columba Zavala que ens deleitarà amb la interpretació lírica de cançons de la música tradicional mexicana. Un viatge des del nord fins al sud amb corridos, huapangos, cúmbies i sones.

Data
dimarts, 18 abr. 2023
Hora
18:00
Organitzador
Associació 17 de Maig
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1"> C. de l'Estudiant, 1</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1"> C. de l'Estudiant, 1</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón