Esdeveniment en línia

XII Edició Màster de Gènere, Feminismes i Interseccionalitat en la Cooperació Internacional

Data de l'esdeveniment:
dimecres, 26 abr. - dissabte, 30 set. 2023

Ja s'han obert les preinscripcions per a la nova edició del màster, en format totalment virtual i amb una perspectiva de crítica feminista al concepte de desenvolupament. 

CooperAcció i la Universitat de Vic organitzen conjuntament el Màster 'Gènere, Feminismes i Interseccionalitat a la Cooperació Internacional', abans conegut com 'Màster en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament'. 

En el transcurs del curs, es desenvoluparan els continguts teòrics a l'any acadèmic 2023/2024, i el treball de fi de màster, fins al desembre de 2024, per a reflexionar la teoria a partir de la pràctica. 

La mirada feminista és indispensable en el disseny, execució i avaluació de projectes, estratègies, polítiques i inclús investigacions lligades a les agendes de desenvolupament, per això, l'objectiu principal del Màster és dormar en perspectiva de gènere i feminismes a persones involucrades en la cooperació internacional al desenvolupament, parant especial atenció a la integració de plantejaments i debats de les teories feministes en les seves pràctiques, agendes, estructures i creences. 

Els objectius del Màster són: 

  • Conèixer i analitzar les causes de les desigualtats de gènere en el marc de la cooperació al desenvolupament.
  • Conèixer les referències històriques i filosòfiques de les teories sobre desenvolupament, promovent la creació de capacitats per a fer un anàlisi crític sobre les mateixes.
  • Aprendre els instruments normatius, tècnics i polítics internacionals més innovadors amb perspectiva de gènere. 
  • Desenvolupar eines i habilitats personals, col·lectives, tècniques i polítiques per a el treball de cooperaió des d'una mirada feminista.
  • Augmentar la capacitat d'anàlisi de gènere i la mirada feminista per a millorar les pràctiques del treball en cooperació internacional i desenvolupament.  

Està dirigit a la capacitació professional en temes de gènere, feminismes i interseccionalitat en la cooperació internacional per a personal d'organitzacions del moviment feminista i de dones de l'Estat Espanyol i Llatinoamèrica, organismes oficials, organitzacions no governamentals (ONGD), empreses privades, sindicats, fundacions, etc., vinculades de diferents formes al món del desenvolupament i/o a la cooperació internacional, que ocupen diferents llocs en les seves organitzacions.

Per a fer-ho possible comptem amb un professorat divers i multidisciplinar de persones expertes en cadascun dels temes del programa: Amaia Pérez Orozco, Beatriz Ranea Triviño, Camila Esguerra Muelle, Clara Murguialday Martínez, Estrella Ramil Paz, María Teresa Blandón Gadea,  Morena Herrera Argueta, Norma Vázquez García, Rosa Ortiz Monero, Roxana Volio Monge, Teresa Maldonado Barahona.

Per a accedir a aquest Màster, prèviament al procés de matriculació, s'ha de fer la sol·licitud enviant un currículum professional i personal, així com una carta de motivació per correu electrònic a: master@cooperaccio.org o pots realitzar la preinscripció aquí.   

Preu: 3.500€ (total dels dos anys acadèmics)
Possibilitat de fraccionar el pagament. 

Descompte del 10% del primer any acadèmic per a matrícules prèvies al 31 de juliol de 2023

Una vegada és acceptada la sol·licitud, s'haurà de fer, en un termini màxim de 10 dies, una reserva de matrícula de 350€, que es descomptarà del pagament de la matrícula. Si la persona fos baixa abans de formalitzar la matrícula no tindrà dret a la devolució de l'import pagat en concepte de reserva.

CooperAció es reserva el dret de cancel·lar l'inici del màster i, en aquest cas, procediria a retornar els imports cobrats per reserves i matrícules.

Si tens algun dubte o vols sol·licitar una beca, pots contactar-nos a: master@cooperaccio.org

Si vols més informació, descarrega't el dípic.  

Data
dimecres, 26 abr. 2023
Hora
14:00
Organitzador
CooperAcció
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón