Esdeveniment presencial

Formació 'La justícia global: un repte per les entitats'

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dilluns, 15 maig - dimecres, 17 maig 2023

Formació impulsada per Lafede.cat i Torre Jussana per a abordar què és i com treballar la justícia global des de les entitats vinculades als drets humans i la cooperació.

Coorganitzada per Lafede.cat i Torre Jussana, la formació ‘La Justícia global: un reptes per a les entitats’ vol donar eines i recursos per a aplicar l’enfocament de la pau i el desenvolupament en els projectes de les entitats. Està dirigida tant a organitzacions de cooperació i drets humans, com a altres associacions o grups informals que tinguin vocació de treballar per a la justícia i la transformació social.

La formació es dividirà en dues sessions en format presencial, ambdues impartides a la seu de Lafede.cat. Els principals objectius del curs són comprendre el concepte de justícia global, conèixer l’evolució del sector de la cooperació i oferir eines conceptuals per a emmarcar el treball de les entitats

Dilluns, 15 de maig: primera sessió

  • Connexió global-local
  • Què és la justícia global
  • De la cooperació a la justícia global: un canvi en les agendes de les entitats.

Dimecres, 17 de maig: segona sessió

  • Què vol dir ser una entitat de justícia global? La coherència interna com a obligació
  • Com afavorim les pràctiques transformadores?
  • La comunicació, una eina indispensable.

La formació anirà a càrrec de Júlia Granell, sòcia cofundadora d’Obliqües. Es tracta d’una consultoria feminista especialitzada en acompanyament a entitats de justícia global i defensores dels drets humans.

Totes aquelles organitzacions que vulguin participar en la formació hauran d’inscriure’s a través d’aquest formulari abans del divendres 12 de maig.

Data
dilluns, 15 maig 2023
Hora
16:30
Organitzador
Lafede.cat i Torre Jussana
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Carrer Tàpies 1-3</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Carrer Tàpies 1-3</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón