Esdeveniment presencial

Xerrada informativa sobre camps de treball de l'SCI

Localitat:
Barcelona
Data de l'esdeveniment:
dilluns, 12 jun 2023

Societat Civil Internacional de Catalunya organitza xerrades per a presentar els camps de treball com una oportunitat única per a l'experiència comunitària i de voluntariat.

Societat Civil Internacional de Catalunya (SCI) ens convida a immergir-nos en una experiència de treball comunitari i voluntariat a través dels seus camps de treball. Per a presentar l’oferta, ha organitzat dues xerrades informatives a la seva seu, La Vaqueria de l’SCI, els dies 12 de juny i 5 de juliol a les 18.30 hores. 

L’experiència del camp de treball està oberta a totes aquelles persones interessades a col·laborar amb un grup de persones voluntàries de tot el món, durant un període d’una a tres setmanes, en projectes locals de transformació

Les xerrades aprofundiran en el funcionament dels camps de treball i com es pot formar part d'ells. S’explicaran les característiques de cada camp, els requisits per a participar, en què consisteix el procés d'inscripció, així com les diferents opcions que ofereix l'SCI. 

Per assistir a la xerrada, cal inscriure-s'hi a través del següent formulari.

Data
dilluns, 12 jun 2023
Hora
18:30
Organitzador
Servei Civil Internacional
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">C/ del Carme, 95 Baixos 2a</span><br> <span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">C/ del Carme, 95 Baixos 2a</span><br>
<span class="locality">Barcelona</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón