Esdeveniment presencial

Exposició 'Contra vent i marea'

Localitat:
Sant Adrià del Besòs
Data de l'esdeveniment:
divendres, 30 jun 2023

Amnistia Internacional presenta una mostra sobre la crisi mundial de les persones refugiades per denunciar la inoperància dels governs de la Unió Europea i la comunitat internacional.

Fins al divendres 30 de juny, Casal Dalt de la Vila de Sant Adrià del Besòs serà l'espai on es podrà visitar l'exposició itinerant 'Contra vent i marea', impulsada per Amnistia Internacional. Per commemorar el Dia Internacional de les Persones Refugiades, celebrat el 20 de juny, romandrà activa tot el mes en el mateix horari del casal: els dimarts i dijous, de 16 a 20 h; i els dimecres i divendres, de 9 a 13 h. L'objectiu principal és plasmar les dificultats, el patiment i la vulneració dels drets humans que encaren les persones refugiades i la inacció dels governs davant la crisi.

La mostra compta amb panells explicatius i fotografies que recullen conceptes associats a l'estatut de les refugiades. També es poden conèixer testimonis de persones que relaten les seves experiències. A més, l'exposició dona a conèixer la tasca que Amnistia Internacional desenvolupa al voltant de la lluita per incentivar polítiques efectives per part de la Unió Europea i la Comunitat Internacional, ja que, fins a la data, les seves accions de gestió dels processos de sol·licitud d’asil no són positives.

Visitar 'Contra vent i marea' és totalment gratuït. En la seva configuració ha col·laborat l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs. Cal destacar que, el dimarts 20 de juny, a les 19 h de la tarda, membres i representants d'Amnistia Internacional oferiran una xerrada en el marc de l'exposició.

Data
divendres, 30 jun 2023
Hora
13:00
Organitzador
Amnistia Internacional amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs
Correu electrònic de l'organitzador
Geolocalització

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Plaça de l'Església, 13</span><br> <span class="locality">Sant Adrià del Besòs</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br> <span class="country">Espanya</span></p>

<p class="address" translate="no"><span class="address-line1">Plaça de l'Església, 13</span><br>
<span class="locality">Sant Adrià del Besòs</span> <span class="administrative-area">Barcelona</span><br>
<span class="country">Espanya</span></p>

Comparteix i difón